Beoordelingen van Brasserie Me Moeder Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies van Brasserie Me Moeder Hoogvliet Rotterdam

5 sterren na 12 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect en de kwaliteit van het eten was perfect. Alleen de mosselen vielen tegen. Erg klein, er waren er een hoop leeg of dicht. Deze zaten helaas ik niet op de bodem. Verder perfect, volgende keer weer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Het eten was heerlijk en nog warm.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd geleverd en was, zoals altijd, heerlijk. Ook het kleine flesje wijn erbij, wordt ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima eten. Porties ruim voldoende, helemaal top.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een aantal keren besteld eerst via thuisbezorgd nu via jullie eigen site..moet zeggen iedere keer weer een feestje ..het is warm(ondanks dat ik in spijkenisse woon) smaakt top en wordt op tijd geleverd...blijf hier zeker bestellen

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste kennis making met jullie. Wat een zalig eten en het ruim voldoende en warm. Het blijft zeker niet bij deze keer .

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima...lekker eten....bezorging op tijd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en op tijd geleverd. Op naaar de volgende bestelling

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, op prima temperatuur bezorgd, netjes verpakt en als klap op de vuurpijl nog een wijntje kado gekregen ook. Wat begon als 'bijdrage' om in deze voor ondernemers lastige tijden toch nog klant te zijn proeft vooral naar meer. Dank je wel en tot de volgende keer.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ... top!! Het was weer heerlijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al meerder keren besteld ,heerlijk eten en snel bezorgd

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk hoor en dat is het eigenlijk altijd.