Beoordelingen van Brasserie Me Moeder Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies van Brasserie Me Moeder Hoogvliet Rotterdam

5 sterren na 126 reviews

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke schaal zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Meer dan voldoende hoeveelheid👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Wat kan ik er nog meer over zeggen? We hebben ervan genoten. De saté was prima. De schnitzel en de pittige kip ook heerlijk. Nog even en dan kunnen we weer gezellig uit eten. Dan smaakt het nog beter!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bas en Dimitri, we hebben heerlijk gegeten en bezorging was goed.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk en precies op tijd bezorgd

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten,afgesproken tijd bezorgd,grote portie en heel erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geluncht, warme broodjes, bezorger had twee keer voor de brug gestaan en toch op tijd en warm..! Top.. ☺️

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten prima bezorging keurig op tijd

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten en meer dan zat zodat je het niet eens op krijg tegen een betaalbare prijs. Zeker een aanrader. Bezorging wordt je netjes op de hoogte gehouden. Zeer vriendelijk personeel. Wij gaan hier zeker terug komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker alleen erg veel groente ☺️

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de zalm waren aardappels uit de oven besteld, maar helaas zaten er patatjes bij. De sausjes waren heel dun en er zat weinig smaak aan. De rest was goed.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de gerechten, 5 diners bezorgt en waren goed warm. Hopelijk kunnen binnen kort gezellig het restaurant bezoeken.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd geleverd en gewoon goed warm 👌🏼 Echt een aanrader

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ophalen ging snel en gemakkelijk. Het eten was geweldig. Grote porties en erg lekker.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate was prima, echter.. de schnitzel was niet te eten.. erg zompig, dubbelgevouwen stuk nat vlees. Ik ben gewend dat de schnitzel een knapperig korstje heeft, dit was totaal niet het geval, en dan op een bedje van warme vochtige groente... niet meer doen! Ik zal dit dan ook nooit meer bestellen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en in overvloed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruime porties, goed warm

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service , bestelling was precies op tijd .. en het eten was geweldig. Waren even de rietjes van de milkshakes kwijt ..maar die kwamen we al snel tegen onder in de tas :-)

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, heet en op tijd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, exact op tijd bezorgd en nog hartstikke warm! Top.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, voor mij bekend gerecht van Brass me Moeder. Net zo lekker als in in de brasserie. Zalmwrap een echte aanrader! Goed bezig met jullie team!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne duidelijke site om te bestellen, vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd. Heerlijk eten!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. De Frozen Milkshake mistte de slagroom. Hoeveelheid eten was ruim voldoende en was erg lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk heren

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord .... geweldig. In meer woorden: bestellen was heel eenvoudig via de website van me moeder (niet via thuisbezorgd). Perfect op tijd bezorgd. Eten was nog heel warm en LEKKER !! Het zijn porties voor grote eters. We kregen het allemaal echt niet op. Kortom een regelrechte aanrader

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zondag 21-03-2021 Maaltijd was overheerlijk. Bedankt voor de traktatie, het gebakje was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gerechten redelijke kwaliteit, schnitzel uitgesproken slecht was taai en bijna niet te snijden nagerecht prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren wat besteld...en eigenlijk altijd goed.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Nadeel dat de pistoletjes slap worden met warm eten erop. Volgende keer vraag ik om het apart op te leveren.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Heet en op tijd geleverd. Zeer smaakvol. 5*!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Borrelplank luxe was erg lekker en meer dan genoeg. Helaas was de friet en de sate koud, maar we hebben genoten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... Op tijd bezorgd, nog steeds heet, genoeg en vooral heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoofdgerecht was weer TOP zoals altijd. Alleen het dessert (bubblelicious & bubble waffle) was een tegenvaller (prijs+ toppings) vooral dat de slagroom die erbij werd geleverd uit een spuitbus kwam. In de tijd dat we na het hoofdgerecht aan het toetje begonnen, was de slagroom (die bij ons in de koelkast stond) vloeibare room geworden.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk, was lekker vers en het vlees was mals. Portie is groot. Aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kon telefonisch mijn vragen stellen en kreeg duidelijke antwoorden terug. De bestelde maaltijden waren prima van kwaliteit en voldoende. Wij hebben er heerlijk van genoten. Voor herhaling vatbaar. met vriendelijke groeten, Corry en jan

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super zoals altijd

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. We gaan binnenkort weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en prima kwaliteit. Riante porties

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het eten was ook goed warm. Een aanrader.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op afgesproken tijd bezorgt, goed warm en het was heerlijk.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch gehad, keurig op tijd en heerlijk warm top service, tot de volgende keer, voor lunch en diner😀👍

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Precies om tijd en de maaltijden goed warm.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima in orde . Bezorging netjes optijd. Hoeveelheid prima. Kortom heerlijk gegeten. Bedankt Me Moeder !!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke broodjes hete kip en carpaccio gegeten waren zalig echt een aanrader

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als vorige keer top

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snelle service. Ga zo door brasserie hier een zeer tevreden klant.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en meer dan genoeg

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en veel eten voor een nette prijs zou iedereen aanraden hier te bestellen

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service, snel geleverd dus zeer zeker een aanrader!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ik heb weer genoten.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij ‘me moeder’ en zeker aan te raden. Heerlijke broodjes en op tijd geleverd. Ga zeker meer proberen van het menu!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen hier besteld altijd goede kwaliteit. Snel en warm bezorgd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en behoorlijk veel

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijden is het belangrijk dat we wat extra doen. De horeca heeft ons hard nodig. Ik heb een luxe borrelbox besteld voor 3 personen. We konden er werkelijk met meer van eten, het was echt heel veel en super lekker. Leuk nu we niet kunnen lunchen. Dikke aanrader. Hou vol

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overall goed, alleen de aardappeltjes uit de oven waren wat zompig en vrij donker. Porties zijn goed en alles was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wel ruim een uur gewacht op het eten, maar het was de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en warm bezorgd. Veel keuze en bijzonder smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering. De hoeveelheid is genoeg om lekker vol te zitten.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling van 2021..en weer van grote Kwaliteit...heerlijk gegeten, 2021 is goed begonnen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de site, precies op het afgesproken tijdstip bezorgt door een vriendelijke jongeman! Het eten was heerlijk , echt een uit-eten beleving , maar dan thuis. Zolang de crisis duurt is dit een smakelijk alternatief voor “uit eten gaan” pluim voor de kok

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch lekker en niet warm maar zelfs heet na bezorging. Echte aanrader 👍🏼

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer de borrelplank voor 2 personen besteld. Mix van koude en warme hapjes. De warme hapjes kunnen misschien wel iets warmer maar dat mag de smaak niet drukken. De koude snacks zijn echt super lekker en iedere keer is het net weer iets anders. Wij zijn dan van de borrelplank en het is ook echt meer dan voldoende.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar! Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten maar dan thuis. Een lekkere maaltijd en ruim voldoende

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer een hele goede ervaring!! Ditmaal Hete Kip met aardappeltjes en Biefstuk met Spicy, Cheesy Fries genomen. Wederom een succes, goed gemarineerd en mals gebakken vlees!! De Fries waren ook heerlijk!! Op naar de volgende bstelling.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanavond heerlijk gegeten van jullie gerechten. Schnitzel en saté. Allebei geweldig! De bestelling werd precies volgens afspraak geleverd. We zijn meer dan tevreden. En nu weer gewoon bij jullie. Hopelijk tot snel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten vanavond, saté, met nasi, spareribs, Biefstuk en een heerlijke hamburger. Als toetje heerlijke churros. Echt genoten. Het was heerlijk warm en het tijdstip van bezorgen was top, zoals afgesproken. Op naar de volgende bestelling. Een echt aanrader

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had nog 2 dinercards "over" door corona, dus maar eens eten besteld (en afgehaald). Vrijdags met 6 personen verschillende hoofdschotels besteld (van sate tot pepersteak) en moet zeggen alles viel fantastisch in de smaak. Temperatuur goed in orde en portionering ook super. s Zondags nog maar eens met 3 man over gedaan en wederom heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd! Alles warm en ook al komt het in goal; je hebt niet het idee dat je een afhaalmaaltijd eet. Rond 17:30 besteld, waarna de bevestiging een bezorgtijd van 18:50 aangaf, maar om 18:05 ging de deurbel al!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tyd dat de brasserie weer open mag dan kunnen we er meer van genieten👍

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer goed

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op afgesproken tijd. Eten was goed warm, vriendelijke bezorger En uiteraard was het eten erg lekker.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was prima in orde. Op tijd bezorgd en voor herhaling vatbaar!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk ik zou het iedereen aanraden

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren zoals altijd heerlijk en de bezorging goed geregeld. Alles was nog lekker warm.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel lekker, en super snel bezorgd👌🏻 vind het zeker een aanrader 🤗

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer te vreden en zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Misschien vragen we de volgende keer om de cheddar kaas en de saus apart te leveren van de burger. Dan wordt het Turks brood niet zo snel zompig.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed gegaan, bestelling opgehaald, niet laten bezorgen. meer dan genoeg gekregen, ik ben een grote eter maar kreeg niet alles op. Ik kom hier zeker nog terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten pittige kip en gebakken mosselen

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers bereid je kan er op wachten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pikant spareribs gegeten met friet en salade, heel erg lekker en voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, de bezorging netjes op tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Creatief met smaken en gebruiken uitsluitend kwaliteits producten!! Het eten was vol van smaak en het vlees lekker gemarineerd en mals!! Het desert was ook goed van smaak! Als laatste maar des te belangrijk: Porties waren ook voldoende!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk geluncht vanmiddag! Dank voor de snelle bezorging!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel lekker. Netjes ruim op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had spareribs en een peperbiefstuk besteld en ook afgerekend. De spareribs heb ik gehad maar een gewone biefstuk ontvangen. Dat was jammer.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de snitzel gegaan met aardappelen uit de oven en salade ,zoals altijd was dit ook weer heerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker gegeten. Top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu 2 keer lunchgerechten besteld. Ik vind de kwaliteit echt top, het is erg lekker en net even iets uitgebreider. Ook beide keren exact op tijd. Top!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Heerlijke saté en gekruid gehakt...maakte de wedstrijd een stuk draagzamer ;)

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide menukaart. Altijd op tijd, warm geserveerd en bijzonder smakelijk.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig gegeten, bedankt voor de goede zorgen.. ( vanaf bereiding tot en met bezorging) TOP...

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurige op tijd bezorging, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect en de kwaliteit van het eten was perfect. Alleen de mosselen vielen tegen. Erg klein, er waren er een hoop leeg of dicht. Deze zaten helaas ik niet op de bodem. Verder perfect, volgende keer weer.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Het eten was heerlijk en nog warm.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd geleverd en was, zoals altijd, heerlijk. Ook het kleine flesje wijn erbij, wordt ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima eten. Porties ruim voldoende, helemaal top.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een aantal keren besteld eerst via thuisbezorgd nu via jullie eigen site..moet zeggen iedere keer weer een feestje ..het is warm(ondanks dat ik in spijkenisse woon) smaakt top en wordt op tijd geleverd...blijf hier zeker bestellen

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste kennis making met jullie. Wat een zalig eten en het ruim voldoende en warm. Het blijft zeker niet bij deze keer .

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima...lekker eten....bezorging op tijd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en op tijd geleverd. Op naaar de volgende bestelling

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, op prima temperatuur bezorgd, netjes verpakt en als klap op de vuurpijl nog een wijntje kado gekregen ook. Wat begon als 'bijdrage' om in deze voor ondernemers lastige tijden toch nog klant te zijn proeft vooral naar meer. Dank je wel en tot de volgende keer.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ... top!! Het was weer heerlijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al meerder keren besteld ,heerlijk eten en snel bezorgd

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk hoor en dat is het eigenlijk altijd.